söndag 18 oktober 2015

Slav nr 1 uppdrag

Slav nr 1 fick själv redogöra för sitt uppdrag som ett blogginlägg


Analplugg på jobb:
Slav fick nyligen en ny befallning, skaffa analplugg och ha den under en hel arbetsdag.
Mitt första ärende blev till att köpa en analplugg och hoppades Madame blev nöjd med en "medium". En mindre hade säkert Madame inte nöjt sig med och den modell slav köpte såg STOR ut för att både få på plats och bära en hel dag.
Tidig morgon och dags utföra slavs uppdrag. Tog tid o en hel del glidmedel innan största delen väl glidit in och satt på plats. Kanske känslig men gjorde ont en hel del på vägen in....
På med kläder, tighta kalsonger. I bilen gjorde sig pluggen sig påmind o kändes att slav var uppfylld. En känsla av pirrande upphetsning och samtidigt oro över om hur dagen skulle bli med massor att göra på jobb. Första försöket gick si så där:
Pluggen kändes som att den allt efter tiden gick skulle "ploppa ut". Vore ingen höjdare på jobb, så runt lunch fick slav ge sig. Rapporterar till Madame och utlovar Madame ett nytt försök. Har Madame sagt en hel dag så är det vad som gäller för en undergiven slav. Öm var jag men inget som bevekar Madame. 

Försök Nr 2: Pluggen åter på plats och fixerar den hårt med rem och band. Inte en chans den ska komma ut med denna anordning. Som alltid rapporterar slav löpande till Madame med text o bild. Ännu en arbetsdag uppfylld av den svarta analpluggen. Mycket folk på jobb och hela tiden går tankarna till pluggen. Knappast något någon kan gissa sig till och försöker tänka bort pluggen. Inte lätt och den gör sig garanterat påmind. Känslorna är som slav skrev upphetsande men också oro över att jag inte ska klara uppdraget och svika Madame. Mycket att stå i men tiden står still emellanåt. Vill ju och är beordrad att stå ut hela dagen.
Ju längre det går av dan desto större oro: Sitter den "fast", hur kommer det kännas när pluggen ska ut? Kl 15.30 hade jag facit, efter att gått in på personaltoaletten för att plocka ut pluggen. Jo, kändes som den satt och en sprängande smärta när den försiktigt, försiktigt drogs ut. Nu kvar en ömmande känsla men också glad att det inte var XL-modellen. En XL hade säkert med lång uppvärmning och glidmedel kommit in, men vill inte tänka tanken på när den skulle ut efter en hel dag! Smärtan idag var tillräcklig. 
Slav nr 1






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar