lördag 24 oktober 2015

Slav sökes

Till början av november bör en slav, spelar inte någon roll om vem det är. Först till kvarn som gäller, infinna sig för att tömma mitt förråd på saker som ska både till tippen och second hand.
Det bör ske under en helg då jag jobbar till 16 och är hemma först efter 17 på vardagarna.

Något annat som bör förtydligas...
En slavskit tog sig ton å tyckte jag skulle uppdatera mer och gav förslag på vad jag skulle ge för uppdrag.
SLAVSKITAR!!!!!!
GLÖM ALDRIG BORT ER PLATS!!!!
Jag skriver när jag hinner och orkar numera.
Restaurangbranschen är tuff och tar mycket tid och energi ifrån en.
Ni kommer aldrig i första hand så tro inte något annat.
Jag skriver när jag hinner och orkar. PUNKT SLUT!!!!

söndag 18 oktober 2015

Slav nr 1 uppdrag

Slav nr 1 fick själv redogöra för sitt uppdrag som ett blogginlägg


Analplugg på jobb:
Slav fick nyligen en ny befallning, skaffa analplugg och ha den under en hel arbetsdag.
Mitt första ärende blev till att köpa en analplugg och hoppades Madame blev nöjd med en "medium". En mindre hade säkert Madame inte nöjt sig med och den modell slav köpte såg STOR ut för att både få på plats och bära en hel dag.
Tidig morgon och dags utföra slavs uppdrag. Tog tid o en hel del glidmedel innan största delen väl glidit in och satt på plats. Kanske känslig men gjorde ont en hel del på vägen in....
På med kläder, tighta kalsonger. I bilen gjorde sig pluggen sig påmind o kändes att slav var uppfylld. En känsla av pirrande upphetsning och samtidigt oro över om hur dagen skulle bli med massor att göra på jobb. Första försöket gick si så där:
Pluggen kändes som att den allt efter tiden gick skulle "ploppa ut". Vore ingen höjdare på jobb, så runt lunch fick slav ge sig. Rapporterar till Madame och utlovar Madame ett nytt försök. Har Madame sagt en hel dag så är det vad som gäller för en undergiven slav. Öm var jag men inget som bevekar Madame. 

Försök Nr 2: Pluggen åter på plats och fixerar den hårt med rem och band. Inte en chans den ska komma ut med denna anordning. Som alltid rapporterar slav löpande till Madame med text o bild. Ännu en arbetsdag uppfylld av den svarta analpluggen. Mycket folk på jobb och hela tiden går tankarna till pluggen. Knappast något någon kan gissa sig till och försöker tänka bort pluggen. Inte lätt och den gör sig garanterat påmind. Känslorna är som slav skrev upphetsande men också oro över att jag inte ska klara uppdraget och svika Madame. Mycket att stå i men tiden står still emellanåt. Vill ju och är beordrad att stå ut hela dagen.
Ju längre det går av dan desto större oro: Sitter den "fast", hur kommer det kännas när pluggen ska ut? Kl 15.30 hade jag facit, efter att gått in på personaltoaletten för att plocka ut pluggen. Jo, kändes som den satt och en sprängande smärta när den försiktigt, försiktigt drogs ut. Nu kvar en ömmande känsla men också glad att det inte var XL-modellen. En XL hade säkert med lång uppvärmning och glidmedel kommit in, men vill inte tänka tanken på när den skulle ut efter en hel dag! Smärtan idag var tillräcklig. 
Slav nr 1






fredag 9 oktober 2015

Nytt jobb

Har fått nytt jobb så tid på mina värdelösa slavar läggs bara på helger numera.
Kommer hem så sent så jag har inte mycket ork för att ägna tid och energi till någon så sluta tjata.
Jag koncentrerar mig på er när jag känner att tid och energi finns.

söndag 4 oktober 2015

Varför så dåligt med uppdateringar?

Ja jag har varit dålig med uppdateringarna och det av fyra anledningar.
1. Jag har fyllt år å då ägnas tiden åt familjen.
2. Min son fyllde år nyligen och barnen och familjen kommer alltid först.
3. Jag har blivit uppsagd så september månad har ägnats åt att jobba extra så mycket som möjligt.
4. Jag har gått och blivit förkyld och småfebrig och har inte haft så mycket energi till något.

Det har även sparkats slavar på löpande band igen.
Jag hatar när min tid slösas och inget händer.
Vill du bli en av mina fasta slavar så måste du visa att du är värd den tid och energi jag lägger ner på dig likaså håller de deadlines som är satta vad gäller månadssumma och utförande av uppdrag mm.
Kan du inte hålla mig nöjd och hålla ord så är du inget annat än en energitjuv för mig som tar tid för nån som gör sig mer förtjänt av den än du.