måndag 25 januari 2016

Redogörelse från slav 1

Slavslynas avsugningar:
Befallningen gällde att ragga tag i män och erbjuda avsugning för ta emot och svälja satsen. Bearbetade många män för att få till möten vilket ledde till följande:
Köpcentrums toalett, där jag fick knäböja framför äldre man för att suga, slicka till det började gå för honom. Han drog ut sin kuk och började runka samtidigt som min mun skulle vara öppen och tungan ute. Det mesta av satsen i munnen men också runt mun och rinnande ner för hakan när väl han sprutat sin sperma. Därefter försvann gubben snabbt och jag stannade kvar en stund för att skölja mun och torka mig med blött papper innan jag gick ut från toabåset.
Några dagar senare hade jag bokat ännu ett möte på parkeringsplats för en avsugning i bilen. Tog mig dit tidig morgon för att ännu en gång utföra det Madame beordrat, men mannen dök aldrig upp...

Med en mindre än beräknat fick jakten åter ta fart för att behaga min Madame. Fick napp sena förmiddagen samma dag. En äldre man som bjöd mig hem där jag innan besöket fick klart för mig scenariot, som blev såhär:
Mannen öppnade sin badrock satte sig i en fåtölj med en redan styv kuk. Ner på knä för att slicka pungen och sedan jobba mig uppåt. Slukade så gott som hela kuken innan han vände sig om framåtlutad så att slav kunde slicka anus, alltmedan han runkade. Hörde hur han stönade och flåsade alltmer. Plötsligt vände han sig om och tryckte in sin kuk i slavmunnen och med ett hårt grepp med båda händerna runt nacken pressades den in i sin hela längd. Efter bara en kort stund kände jag det pulserande sprutet som kändes som han laddat länge. Med kuken kvar och mängder av sperma i munnen var det bara att svälja. Efter begäran var kuken renslickad och dags att gå. Sköljde o sköljde munnen med Listerin som jag valt att ha liggande i bilen.



söndag 10 januari 2016

Slav nr 1

Slav nr 1 har fått ett nytt uppdrag och nu sätts han verkligen på prov.

Att låta slaven testa sina gränser till det yttersta är alltid en Dominas mål och nöje.

Slav har fått i uppdrag att leta upp köpare som vill få sina kukar avsugna och givetvis så ska satsn tas emot och sväljas.


Allt ska givetvis redogöras som vanligt.
Längtar efter att få se min lilla slavslyna nersprutad.

onsdag 6 januari 2016

Trött

Förutom att jag är trött för att det är så tidiga mornar på jobbet och mycket stress så är jag fruktansvärt trött på alla lögnaktiga slavskitar som hört av sig den senaste tiden.

Kan man inte vara sann i sin ställning som ug, hålla det man lovar och fullfölja uppdrag och diverse önskemål jag ger så ska man fan inte kalla sig ug.
Snarare lögnaktig skitstövel.

Skärpning!
Hur många gånger ska jag förtydliga vikten av att man lyder min minsta vink och ser till att behaga mig så som jag önskar?!